Díjak 2015

Az Aphrodite****-Venus***superior Hotel Zalakros által felajánlott 2 fő 2 éj szállásutalvány körágyas-jakuzzis lakosztályban.

Pethes Erika, egyedi ékszerkészítő által felajánlott ékszer szett.

Samu Erika, egyedi táska készítő által felajánlott táska.

Az Atma Center Kft. jóvoltából felajánlott 8 alkalmas jóga bérlet az első 3 helyezettnek. 

A Zodiac Hongkong által felajánlott strasszdekorációs termékek körömre, ruhára, egyéb dekorálásra, metáltetoválás ajándékcsomag.

Az Amuleto Ristorante jóvoltából 3db 20% kedvezményes VIP kártya az első 3 helyezettnek.

A Mass Fitness Club által felajánlott 3db sportbérlet az első három helyezettnek.

A Kavics Spa Klub & Hotel jóvoltából 2 fő részére 2 éjszaka 2015.december 31-ig, félpanziós ellátással, korlátlan wellness részleg használattal.

Az Mystica Moda által az első helyezett egy nyereméy bikinit kap, a verseny résztvevői pedig 50%-os kupont a Mystica Moda Üzletbe. 

A Gym City jóvoltából az első helyezett egy 1 hónapra szóló bérletet kap. 

Szabó Renáta személyi edző az első helyezett lánynak egy 1 hónapos edzést biztosít a Gym City edzőteremben, a 2-3 helyezett pedig egy-egy 8 alkalmas személyi edzést kap.

First Fehérnemű és Fürdőruha jóvoltából az első helyezett egy 20 ezer forintos utalványt, a 2. Illetve 3. helyezet pedig 10-10 ezer forintos utalványt kap. 

Az első helyezett, illetve a különdíjas az Ashbury jóvoltából 1 ruhát kap ajándékba, valamint az Ashbury biztosítja a 16 döntős lány ruháját a magyaroszági július 17-i döntőn, továbbá az első 7 helyezett lány ruháját a nemzetközi olaszországi döntőn szeptemberben. 

Az IL Beacio Fashion biztosítja a 16 döntős bikinijét a július 17-i magyarországi döntőn, valamint az 1., illetve a tervező által kiválasztott lány egy gyönyörű IL Beacio ruhát kap ajándékba. 

Az első 3 helyezett csapatbelépőt kap a PÁNiQ-SZOBA jóvoltából. 

A 16 döntős lány elegáns alkalmi ruháját az AnnaRita biztosítja a július 17-i nagy Döntőre, valamint az első három helyzett az este folyamán viselt elegáns ruhát megkapja ajándékba. 

A Marilyn Beauty Bar az első 3 helyezettnek szépségápolási csomagot ajánl fel 10-15-20 ezer Ft értékben.

A verseny döntőjében első három helyezést elért lány a Thomas Vachtler Salon egy-egy egyéni " Hogyan Sminkeld magad" 4 órás elméleti és gyakorlati kurzussal támogatja. Ahol a lányok megtanulhatják a saját arc és szemformájuk helyes sminkelését, arcuk geometriáját, illetve olyan praktikákat amelyet a hétköznapjaikban is alkalmazni tudnak. 

Az ajándék utalvány értéke: 15.000 Ft/ fő

A verseny kiemelt támogatói

A Miss Europe Continental Hungary szépségversenyen való nevezéshez az online fizetési lehetőséget a Simple biztosítja.
Simple vásárlói tájékoztató