GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések)

A verseny magyarországi döntőjébe jutásának egy kissé munkásabb módja az online verseny megnyerés, ugyanis az online verseny első 3 helyezettje egyenes ágon juthat a döntőbe.

Az online verseny megnyerésének a legegyszerűbb módja, ha a létező minél több helyen megosztod a versenyzői profilodat és megkéred ismerőseid, hogy szavazzanak rád. A versenyzőkre naponta +1 és -1 szavazat adható le. A kevésbe etikus lányok pl megkérhetik ismerőseiket, hogy -1-et adjanak az összes többi indulóra. Ezt megengedik az online verseny szabályai. A verseny döntőjét megelőző héten pedig (ezt próbáld meg titokba tartani), de a napi 1 érvényes szavazat/IP cím meg fog változni 1 órára, sőt az utolsó napon pedig majd már 10 percenként lehet leadni újabb szavazatokat leadni igen akár saját magadra is. Sőt az igazán gonoszak pedig akár az utolsó napon akár 10 percenként -1-ezhetik is a többi versenyzőt.

Az utolsó pár nap tele lesz izgalommal ezeknek a szabályoknak köszönhetően! Érdemes kihasználni az ebben rejlő lehetőségeket, mert már versenyzők biztosan ezekhez a trükkökhöz fognak folyamodni.

Az egyik fő szponzorunknak köszönhetően az online verseny első 3 helyezettje egyenes ágon kerülhet a döntőbe! Ezért még az utolsó pillanatig is érdemes folyamatosan szavazni.

Az online verseny első 3 helyezettje számára a regisztrációs díjat is a szponzorunk állja, ha pedig olyan lány kerül az első 3-ba aki már fizetett regisztrációs díjat, akkor a döntő után azt visszatérítjük számára.

Az aktuális évi döntőt követően pedig nullázódnak a szavazatok és a verseny újra indul a következő évi döntőre ugyan ezekkel a feltételekkel!

A 2015-ös versenyre a jelentkezési határidó, július 10.

A castingra rendezetten, csinosan legyen kedves érkezni!

Mint minden castingnál magassarkú, fürdőuha legyen Önnél, lehetőleg már az utcai ruha alatt, így könnyen és gyorsan tud átöltözni!

A castingon mindenki részt vehet, aki megfelel a verseny nevezési feltételeknek és elmút 18 éves.

Az elődöntőn és a döntőn pedig már csak a szerencsések mérettethetnek meg, akiket erről külön értesítünk.

A szépségversenyre történő nevezés 3.900 Ft regisztrációs díj megfizetéséhez kötött.

A jelképes regisztrációs díja elsődleges célja a verseny komolyságának megőrzése.

A díjak a verseny szponzorainak függvényében évről-évre változhatnak. A Miss Europe Continental Hungary szevezői folyamatosan azon dolgoznak, hogy a verseny minél színvonalasabb legyen és valamennyi induló versenyző értékes ajándékokba részesülhessen.

A szponzorok köre minden évben egészen a verseny előtti utolsó pillanatokig folyamatosan bővühet, ami új és színvonalas ajándékokkal gazdagíthat valamennyi indulót és a győzteseket egyaránt.

A verseny egyik minden évben meghatározó nyereménye egy olaszországi út, nemcsak a királynő, hanem 8-10 döntős lány számára is teljes eláttással és részvétel a nagy olasz döntőn, ahol megválasztják a Miss Europe Continentalt valamennyi licenszel rendelkező ország indulói közül.

Minden évben fontos célunk, hogy az első 3 helyezett komoly pénzjutalomban is részesülhessen.

Szintén fontosnak tartjuk, hogy ne csak az első 3 helyezett, hanem valamennyi döntőbe kerülő versenyző is értékes ajándékokkal lehessen gazdagabb.

A Miss Europe Continental Hungary díjairól a DÍJAK menüpontban értesülhet pontosabban.

A versenyhez kapcsolódó fontosabb események időpontja évről-évre változhat. Ezért kérjük, hogy legyél kedves az ESEMÉNY NAPTÁR menüpont alatt tájékozódni az aktuális időpontokról.

Igen. A Miss Europe Continental Hungaryn induló lányok nyugodtan nevezhetnek más szépségversenyekre is.

A versenyre ezen a linken keresztül lehetsége online jelentkezni:

http://misseuropecontinental.hu/nevezes

Az online jelentkezést követően egy személyes castingra is sor kerül, ahol ha megfelel a jelentkező, akkor kvalifikálja magát az elődöntők valamelyikébe.

Az elődőntőkön válogatjuk ki azt a 35 főt, akiből a magyar döntőn megkoronázzuk a Miss Europe Continentál Hungary királynőt.

A versenyre 18 életévüket betöltött csinos lányok jelentkezését várjuk maximum 35 éves korig.

A verseny kiemelt támogatói

A Miss Europe Continental Hungary szépségversenyen való nevezéshez az online fizetési lehetőséget a Simple biztosítja.
Simple vásárlói tájékoztató