Szent Gellért Magánklinika

A belváros szívében található magánklinikánkon szeretettel várjuk azon pácienseinket, akik exkluzív környezetben, elegáns és nyugodt körülmények között szeretnének az egészségük megőrzésére összpontosítani. Várjuk azon kedves érdeklődőket is, akik az alapellátáson túl egyénre szabott kezelési csomagokat kívánnak igénybe venni, hiszen a hatékony kezelés alapja a korai felismerés és a személyre alakított betegellátás.

Járóbeteg szakmáink között kiemelt hangsúlyt fektetünk a nőorvoslásra, illetve egynapos sebészeti ellátás keretein belül pedig a plasztikai, szépészeti és helyreállító, valamint az érsebészeti beavatkozásokra. Széleskörű szolgáltatáspalettánkat támogatja diagnosztikai centrumunk, illetve kibővített laboratóriumi szolgáltatáslistánk, mely a hagyományos vizsgálatokon túl a genetikai elemzéseket is lehetővé teszi.

Honlapunk segítségével megismerhetik széleskörű szolgáltatáspalettánkat és szakmájukban kiemelkedő orvosainkat, valamint tájékozódhatnak vizsgálati módszereinkről és az aktuális egészségügyi csomagjainkról. 

Küldetésünk, hogy a rendszeres szűrővizsgálatokat, illetve a szükséges beavatkozásokat mindenki számára elérhetővé tegyük és nyugodt, elegáns légkörben fogadhassuk pácienseinket járóbeteg kezeléseink, illetve egynapos sebészeti ellátásaink során. Így ők várakozás és felesleges feszültség nélkül vehetik igénybe egészségügyi szolgáltatásainkat.

Várjuk szeretettel Klinikánkon!
Weboldal: www.saintgellert.com

Támogatói szint: 
Partner
Banner (120x240): 
Szent Gellért Magánklinika banner
Banner (468x60): 
Szent Gellért Magánklinika banner
Banner (728x90): 
Szent Gellért Magánklinika banner
Év: 

A verseny kiemelt támogatói

A Miss Europe Continental Hungary szépségversenyen való nevezéshez az online fizetési lehetőséget a Simple biztosítja.
Simple vásárlói tájékoztató